12 maj, 2015

Humphree lanserar X-Serie interceptorer

Göteborgsbaserade Humphree, världsledande producent av trim- och stabiliseringssystem, introducerar nu en ny interceptorserie, X-serien.

Den nya X-serien är avsedd för fritidsbåtar och kommersiella båtar från 25 till 55 fot. Fyra storlekar, X300, X450, X600 och X750 finns, alla med kraftfulla 50mm bladutstick vilket ger överlägsen kontroll av båtens dynamiska rörelser. X300 och X450 passar även perfekt för RIB båtar över 8 m.

X-serien levererar samma tillförlitlighet och prestanda som H, HA och HE serierna men till ett lägre pris. För att uppnå en kombination av prestanda och pris, är dessa nya interceptorer tillverkade i stora volymer och serien är begränsad till fyra standardstorlekar.

X-serien har samma kontrollsystem, samma kraftfulla ultrasnabba servomotorer och kontrollpanel som de större Humphree systemen. Alla automatiska alternativ, inklusive full ACTIVE Ride Control, kan väljas för den nya X-serien!

– Vi har redan levererat ett stort antal av den nya robusta X-serien. Ägare av båtar som är mindre än 50 fot kan nu uppleva vad vi på Humphree har utvecklat och levererat till lyxyachter i över 10 år. Vi har väntat på denna dag när vi kan leverera ett beprövat kvalitets system även för mindre båtar med samma överlägsna prestanda som vi har i de större systemen, säger Christer Widmark, chef för produktutveckling.

Info: www.humphree.com