6 maj, 2015

Ny snabb och rymlig S Class från Princess Yachts

Princess Yachts har tagit fram en ny modell i sin serie kallad S Class– den helt nya Princess S65. Den nya modellen kommer att lanseras till hösten och kompletterar Princess S72 i denna serie med snabba och kraftfulla ”sportbridge yachts”.

S65 får många nyheter. Bland annat en rymlig interiör med pentry akter om salongen och en separat mathörna tvärs emot. Ett elektriskt öppningsbart fönster täcker pentryt och avdelningen in till en cockpit bar, vilket skapar en stor social yta.

Åtta gäster kan bo ombord i totalt fyra dubbelkabiner, av vilka tre har egna badrum. Det finns även en kabin för besättning som tillval.

Med stor bredd, tre generösa ytor på däck, sportbridge och ett tender garage med kapacitet för en 3,3 m RIB, kombinerar S65 stil och höga prestanda med en omfattande utrustning för underhållning och fina boutrymmen ombord.

Toppfarten anges till upp till 38 knop (beroende på individuellt motorval) med en marschfart på över 30 knop. S65 representerar därmed det senaste inom skrovdesign, inte bara utseendemässigt utan även vad gäller bränsleeffektivitet vid olika hastigheter.

Körbilden visar en Princess 65 årsmodell 1998.

Info: http://www.princessyachts.com/