30 april, 2015

Sverigepremiär för Searider 820w på Båtmässan i Marstrand

I samband med Båtmässan i Marstrand den 29-31 maj, presenterar Oceanmarine Nordic en riktig pärla bland alla motorbåtsmärken, Searider 820w.

SeaRider 820W är kombinationen av en stor daycruiser och liten cabin cruiser med optimala sjöegenskaper och med genomtänkta och effektiva lösningar ombord. Både skrov och inredning är mycket stabilt byggda och båten har en hög standardutrustning, med bl.a bogpropeller som standard.

Båten har fyra bäddar i hytten och separat toalett med handfat i kabinen. Utanför finns det gott om sittplatser, pentry, skafferi, kylskåp, frysfack och stort förvaringsutrymme. Här kan man även få soldäck eller extra kojer.

Då båten har utombordsmotor blir båten mycket rymlig invändigt. Jahn Vestli har utformat och konstruerat båten som byggs i Arendal, Norge av yrkesmän med lång erfarenhet. Inredning och utrustning är också i största möjliga utsträckning tillhandahållen av norska underleverantörer.

– Det är fantastiskt roligt att få representera ett båtmärke som tillverkas i sin helhet i Norge med en mycket hög kvalitet och av personer med lång erfarenhet i branschen. Båtarna kombinerar ett mycket bra skrov med ett antal väl genomtänkta lösningar ombord, kommenterar Mats Friis-Liby, grundare och ägare av Oceanmarine Nordic AB.

L.O.A: 8,28 m
Bredd: 2,68 m
Vikt båt exklusive motor: 2 500 kg
Max motor: 350 hk singelmontage eller 2×250 hk vid dubbelmontage

Info: www.oceanmarine.se

På bilden syns en NorDan 820W.