26 februari, 2015

Helt ny metod för brand-, trä- och mögelskydd

En effektiv och miljövänlig metod för brandskydd, träskydd och mögelsanering – VP Ultra Solution – har världspremiär i monter C 10-37 på Allt för sjön mässan i Älvsjö. Skyddet omfattar brand-, mögel-, röt-, blånads- och termitskydd, och är en gift- och luktfri skyddsmetod.

Egenskaperna ger en trygg och säker användning oavsett om det gäller saneringar och brandskydd i befintliga byggnader och båtar eller för virkesbehandling i trävaruindustrin. En mycket hög kvalitet och ett unikt allt-i-ett skydd erhålls på virke och övrigt byggnadsmaterial och ger stora fördelar genom hela processen från råvara till slutanvändning. Värdet på bostadshus och båtar som behandlats eller använder behandlat material ökar betydligt.

VP Ultra Solution är unik och mycket effektiv för alla träslag. Kombinationen av brandskydd och biologiskt skydd gör att det ej finns någon annan som kan erbjuda denna form av service. Säkerheten är hög och metoden medför positiva miljöegenskaper. Det fungerar effektivt utan gifter.

Medlet är fullständigt giftfritt och långtidsverkande och skyddar alla träslag mot brand, röta, mögel, blånad och angrepp av skadeinsekter. Förutom träskyddet kan man även brandskydda alla kända träslag till brandklass B-s1,d0, och inom sjöfart IMO – PART 5.

Info: www.vpultra.com