20 februari, 2015

4×557 hk powerboat när Ulysse Nardin visar ny lyxklocka

Ulysse Nardin är välkända för sina fina klockor. Nu ger de sig in på båtmarknaden med en riktigt häftig motorbåt – Ulysse Nardin Midnight Express Powerboat 8 med 4×557 hk på akterspegeln.

Båten är ett led i marknadsföringen av Ulysse Nardins mycket exklusiva och marina klockor. Midnight Express Powerboat fick sin officiella premiär samtidigt som nya Exclusive Edition Marine Diver presenterades.

Midnight Express är en prestandabåt med centerkonsol. Den finns i två modeller på 34 respektive 43 fot. Ägarna till Midnight Express Powerboats är riktiga klocksamlare. När de kontaktades av Bobby Yampolsky, ägare av South Florida Ulysse Nardin butiker, med en idé om ett samarbete mellan de båda varumärkena blev resultatet båten på bilderna här intill.

Midnight Express har byggt en grym 43 Open försedd med fyra stycken Seven Marine 557 hk utombordsmotorer. Seven Marine, som tillverkar världens starkaste utombordare, har försett båten med fyra GT 557-maskiner.

Hela båten är speciallackad med schweiziska Ulysse Nardin blått och guld med företagets logga på sidorna.

Läs mer här: http://blog.dupontregistry.com/the-lifestyle/watches/ulysse-nardin-debuts-first-powerboat-exclusive-marine-diver/?utm_content=buffer6f740&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer