17 februari, 2015

Bavia Yacht skapar fyra Elvström Sail Point

Bavia Yacht AB, generalagent för Bavaria och Grand Soleil, skapar från 15 februari fyra Elvström Sailpoint på främst ostkusten i Sverige. Bavia Yacht kommer från sina kontor på Värmdö utanför Stockholm, Västervik och i Henån på Orust, samt på Bullandö Marina att erbjuda Elvströms högkvalitativa segel samt service för dessa.

– Vi har arbetat med Elvström sedan 1988 och har levererat över tusen båtar med Elvström Sails. Vi vet att Elvström Sails har en fantastisk kvalitét både i hantverk och design. För crusingbåtar har Elvström de bästa seglen på marknaden och speciellt för rullmaster är Elvströms storsegel med stående lattor överlägsna, säger Marcus Lindquist på Bavia Yacht.

– För oss är det ett naturligt steg att bli en officiell återförsäljare genom att skapa fyra Elvström Sail Points vid våra kontor.

Att bli Elvström Sail Point ger också företaget möjlighet att ytterligare förbättra sin service till sina kunder. De erbjuder nu allt från design av båtar, tillverkning av båtar, service och ombyggnationer till segel och service av segel.

– Det nya samarbetet ger oss också möjlighet att ge våra många Bavaria-kunder ett oslagbart erbjudande på nya segel och service av de segel Elvström levererar med nya Bavariabåtar.

– Även för oss personligen på Bavia Yacht är det roligt eftersom jag själv har Elvström EPEX på den Diva 35 jag kappseglar. Bernt har tidigare representerat Elvström genom försäljning av Trapez jollar i Sverige och har dessutom haft förmånen att möta Paul Elvström på kappseglingsbanan.

Bavia Yacht kommer att skapa fyra Elvström Sail Points och dessutom erbjuda en mobil rigg- och segelservice. De fyra kontoren är placerade på Barnviks Varv på Värmdö i Stockholms skärgård, Bullandö Marina på Värmdö, Västervik och vid vårt kontor på Orust i Henån. Det gör att Elvström Sails har den bästa representationen på marknaden i Sverige.