9 januari, 2015

Brunswick Marine förlänger samarbetet med Atlantica Båtförsäkring

– Under båtmässan i mars 2012 lanserade Atlantica och Brunswick en märkesförsäkring under namnet, Mercuryförsäkringen, och vi har nu fått ett förnyat förtroende att fortsätta vårt långsiktiga samarbete, säger Anders Ritzler, chef för affärsutveckling på Atlantica.

– Mercuryförsäkringen är och har varit mycket framgångsrik, vi har dubblerat antalet försäkringar varje år och jag är mycket glad att vi kan fortsätta vårt lyckade gemensamma arbete, fortsätter Anders.

I Mercuryförsäkringen ingår en olycksfallsförsäkring och en försäkring för trailer, med värde upp till 30 000 kr. Skulle båtägaren råka ut för en skada har han också tillgång till en prioriterad skadereglering vilket i korthet innebär att om motorn blir stulen så reglerar Atlantica skadan direkt, skulle hela båten bli stulen så har vi reglerat den inom 14 dagar. Båtägaren har också Atlantica Assistans utan kostnad ända tills att båten eller motorn blivit äldre än tio år.

Båtägaren får rabatt om båt och motor lämnas för vinterförvaring hos en auktoriserad Mercury återförsäljare, verkstad eller varv.

Som kund hos Atlantica omfattas man också av ett Lojalitetsprogram där man bland annat får reducerad självrisk.

Pontus Liljequist, Country Manager för Brunswick säger:

– Vi vill samverka med partners som underlättar för ägarna av Mercurymotorer. Med Mercuryförsäkringen och vårt förlängda samarbete med Atlantica har vi möjlighet att ge våra kunder en bra försäkringslösning. Inte bara en förmånlig premie utan även en maskinskadeförsäkring (Motor Exklusiv), ingår utan kostnad. Det känns tryggt att ha tillgång till Atlanticas stora kompetens och långa erfarenhet.

Försäkringen tecknas via Brunswicks egna återförsäljare.