19 december, 2014

Princess Yachts satsar på jättemonter på boot Düsseldorf

Princess Yachts drar på stora trumman än en gång och arrangerar en jättemonter på den stora båtmässan i Düsseldorf i januari 2015. Mässan hålls på Düsseldorf Exhibition Centre från 17 till och med 25 januari.

På plats i Düsseldorf är utställare från hela världen. Inte minst från de svenska varven, som varje år utgör en viktig del av boot Düsseldorf. Det gäller även utställare från Norge, Danmark och Finland.

Största båten i den engelska montern blir Princess 98 Motor Yacht, som även blir den största yachten på hela mässan. Tidigare år har flera italienska varv visat ännu större båtar i Düsseldorf, men efter de senaste årens ekonomiska nedgång väljer de andra sätt att marknadsföra sig.

98 Motor Yacht har visats på den här mässan tidigare, då med en inredning designad modehuset Fendi. Den här gången visas en yacht med inredning i Art Deco-stil framtagen av Princess Design Studio.

Båten är byggd för långfärd med plats för upp till tio gäster i lyxigt boende. Köparen kan välja mellan fyra eller fem större kabiner, en rejäl flybridge och uteutrymmen i klass med vilken megayacht eller kryssningsfartyg som helst.

På mässan visas även Princess 43 och 56 flybridge yachts samt V39, V52 och V72 V Class sports yachts. Princess monter finns i Hall 6, stand B21.

Info: www.princessyachts.com