25 november, 2014

Drivknuten.se sponsrar Tobbe i Superstock P1

Biltillbehörsföretaget Drivknuten.se, som satsar stenhårt på etablering i ett flertal länder, går in som ny sponsor för Tobbe Lannemar som kör den svenska båten i den engelska offshoreserien Superstock P1. Detta trots att det inte ens är klart att de ska köra nästa år.

– Helt riktigt, konstaterar Tobbe.

– Vi hade så fruktansvärt mycket problem med båten under året att vi måste säkerställa att vi kan få den att fungera som det är tänkt innan vi bestämmer oss för att göra om det och gå ”all in”. Vi tittar därför just nu på att plocka över båten till Sverige i vinter för att bygga om och förstärka upp den.

– Men det är fantastiskt roligt att det är så många företag som vill vara med och satsa!

– Försäkringsjätten Gallagher är vår huvudsponsor, men vi har även Pirelli, Henses, R-Tech Solution, Baltic, Bioplant och Karling med från förra året plus att vi har fått flera nya intresserade sponsorer som Drivknuten.se, summerar Tobbe.

Alen Rasic, VD för Driknuten.se är mycket nöjd med upplägget och tror på att synas så brett som möjligt.

– Vi växer så det knakar, efter starten i Tyskland blev det England innan etableringen i Sverige och Norge, konstaterar Alen Rasic och fortsätter.

– Nästa etablering lär bli Danmark, och vi måste ständigt hitta nya vägar att marknadsföra oss. Den kontakt vi haft med Tobbe har varit enormt givande, han är oerhört insatt och vet vad som krävs för att lyckas med marknadsföringen. Det lilla vi hittills gjort tillsammans har gett en fantastisk respons.

– Vi vet att intresset för båtracingen utomlands är enormt och Superstock P1 är TV-sänt i 55 länder via SKY Sport i England och når hela 556 miljoner hushåll världen över.

– Man vet aldrig vilka länder vi kommer att etablera oss i längre fram, men vad vi säkert är att vi under tiden måste marknadsföra oss på bästa möjliga sätt, avslutar Alen.