2 oktober, 2014

Tender från Apreamare

Italienska Apreamare har tagit fram en tenderbåt i sin serie av klassiska daycruisers och kabinbåtar. Kännetecknande för båtmärket är stora och praktiska däcksytor, generös innervolym, kraftig konstruktion, suveräna sjöegenskaper och tidlös design som borgar för ett mycket bra andrahandsvärde.

Apreamare förenar de traditionella italienska Gozzobåtarnas formspråk i skroven men med modern teknologi och högsta komfort för att passa dagens krav. Resultatet är en förening av klassisk skrovform och modern prestanda i fin harmoni.

Goda sjöegenskaper förenade med moderna material och utsökta detaljer i ädelträ gör att Apreamare tilltalar den som söker tradition utan att göra avkall på bekvämlighet och komfort. Och den tidlösa designen gör att Apreamares utseende överlever tidens trender.

Apreamare fungerar som ett klassiskt alternativ till dagens daycruisers och kabinbåtar för weekendturer och längre utflykter i skärgården.

Nyhet 2014 är Apreamare tender. Det är den minsta Apreamaren i Gozzo stil. WR-design, sovhytt fram, U-soffa i akter, stort badbrygga, breda gångar runt om och solmadrass är klassiska Apreamare detaljer.

Motorinstallation med utombordare följer dagens trend, problemfritt ägande, enklare service, motorgaranti upp till sju år, säkrare drift och mera fart.

Pris 495 000 kr.

Data
Längd 6,50 (21,4 ft)
Bredd 2,00
Vikt 2,205 kg
Max antal 8 personer
Category C

Info: www.ariboats.se