29 september, 2014

Parkas med Gore-Tex

Sail Racing lanserar världens första parkas i GORE-TEX 4-vägs stretch. Parkan är tillverkad i en begränsad upplaga om 150 stycken och finns tillgänglig endast på sailracing.com och utvalda återförsäljare.Sail Racing lanserar världens första parkas i GORE-TEX 4-vägs stretch. Parkan är tillverkad i en begränsad upplaga om 150 stycken och finns tillgänglig endast på sailracing.com och utvalda återförsäljare.

Sail Racing samlade alla kunskaper i företaget, de bästa materialen på marknaden, anlitade de främsta leverantörerna av tekniska detaljer och tillverkade jackan i den världsledande GORE-TEX-licensierade fabriken. Nu introduceras Sail Racings Dumont Parka.

The Dumont Parka är en 2-in-1 parka och passar in i systemet Sail Racing Link Technology™. Parkan är världens första parka som tillverkats i GORE-TEX 4-vägs stretch, som ger stor rörlighet samt garanterar vind- och vattentäthet med hög andningsförmåga. På insidan finns en löstagbar leínerjacka i full stretch för extra flexibilitet och rörlighet. Linerjackan är isolerad med 170 gram Thermolite som ger värme och komfort.

Varje av de 150 Dumont Parkas är numrerade individuellt på insidan. Parkan är tillverkad i herrstorlekar; Small, Medium, Large, X-Large and XX-Large. Priset för Dumont Parka är 10 000 kr.

Info: www.sailracing.com