1 september, 2014

Finnmaster T7 – en fartfylld nyhet i T-serien

Finska Oy Finn-Marin Ltd presenterar som fortsättning på T-serien en alldeles ny modell för säsongen 2015; Finnmaster T7. Den nya modellen är en kombination av modern toppdesign, praktiska detaljer och ett sportigt utseende.

De strömlinjeformade skrov- och takfönstren samt förens led ljus är exempel på fräscht nytänkande.
Sittbrunnen inbjuder familj och vänner till trevlig samvaro och sköna dagar ute till sjöss. Det finns utrymme
för upp till åtta personer runt det vikbara teakbordet i sittbrunnen.

Ett stort soldäck (extra utrustning) kan formas i aktern av L-soffgruppen och bordet, som kan fällas ner. Man kan också välja ett elektroniskt bordsben för att smidigt omförvandla sittgruppen till soldäck. Navigatörsbänken är utrustad med ett svängbart ryggstöd. Pentryt finns i navigatörens pulpet och en 30-liters kylbox finns under navigatörens säte.

Tack vare båtens “Smart Design” är det lätt att ta sig i land via båtens säkra gångvägar som är försedda med teak. Det finns stuvutrymme under sätena och alla luckor kan öppnas med dynorna på plats.

Styrkonsolen har en sportig och modern design med lyxkänsla. Det vinklade fotstödet vid styrkonsolen ökar bekvämligheten ytterligare. Föraren kan njuta av färden i en ergonomisk, bekväm och justerbar offshore-stol.

Alla brytare och mätare är välplacerade och det finns utrymme för en 12” kartplotter. De mörka sidorutorna och den mörkgrå instrumentpanelen motverkar effektivt ljusreflektioner.

Kabinen är mycket ljus och luftig tack vare de stora skrov- och takfönstren. De tonade fönstren försäkrar att insynen i båten är begränsad. I fören finns en stor dubbelsäng, sittplats, garderob och en vattentoalett avskilt
med gardin.

Färg- och materialvalen i båten är eleganta, praktiska och sportiga och följer internationell design. Dynorna är tillverkade i Silvertex™. Alla beslag, belysning och andra detaljer är omsorgsfullt valda och testade. Den vackra formgivningen, de praktiska planlösningarna, motoralternativen med hög prestanda och den
ekonomiska skrovkonstruktionen gör båten till en säker och representativ partner på sjön.

Teknisk data:
Längd: 7,0 m
Bredd: 2,59 m
Djupgående: 0,50 m
Vikt: ca 1550 kg
Personer: 8
Sovplatser: 2
CE kategori: C
Motor: 150-250 hk
Bränsletank: 192 liter
Färskvattentank: 10 liter
Septiktank: 47 liter

Info: www.finnmarin.fi