1 september, 2014

Navigare Yachts exklusiv återförsäljare av Lagoon i Sverige

Från och med den 1 september 2014 utökar Navigare Yachts ytterligare och blir exklusiv återförsäljare av Lagoon katamaraner i Sverige.

”Genom vårt moderbolag Navigare Yachting har vi många års erfarenhet av sälja Lagoon katamaraner till medelhavet, BVI och Thailand. Nu ser vi fram emot att utöka försäljningen till den svenska marknaden”, säger Simon Eklund VD på Navigare Yachts.

”Vi ser att intresset för katamaraner växer. Många tilltalas av katamaranens lyxiga boendekomfort med stora ytor ombord och dess grundgående. Man ligger mycket i vik och då blir ytorna ombord viktigare än om man ligger mycket i hamn”, berättar Simon.

Navigare Yachts erbjuder även försäljning genom klubbkoncept där all förvaring, service och underhåll ingår och med möjligheten för att segla i varma vatten. Du väljer om du vill ha din båtplats i Stockholm eller Göteborg.

”Vi är mycket stolta över att få representera den största tillverkaren av katamaraner i världen och ser fram emot samarbetet med Lagoon”, avslutar Simon.

Navigare Group består av de tre bolagen Navigare Yachts, Navigare Yachting och Navigare Moments.
Gruppen verkar i sju länder och bedriver uthyrning av över 150 segelbåtar på tre kontinenter. Navigare Group levererar, servar och hyr ut båtar från Jeanneau, Benetau, Bavaria, Hanse, Dufour och Lagoon.

Kommentarer

Hakak@maradeza.com 07:11:13 2014-09-07

Lagoon