27 augusti, 2014

Premiär för tre nya Buster på Allt på Sjön

Finska Buster, Europas största tillverkare av aluminiumbåtar, kommer att introducera tre nya modeller på Allt på Sjön mässan i Gustavsberg 28–30 augusti. Nyheterna för 2015 är den helt nya Buster M, sportiga Buster XXL och den nya M5. Även Buster Le som lanserades tidigare i vår kommer att visas för första gången i Sverige.

Buster Le är en hybridbåt, aluminium skrov med glasfiberinredning som är godkänd för upp till sex personer.

Samtliga nyheter kommer att finnas ute hos Buster återförsäljare under hösten i begränsad upplaga.

Buster M är 2015 båtsäsongens “lilla” stora nyhet. Vi har förfinat körupplevelsen, sjöegenskaperna, mångsidigheten samt komforten ombord. Nya M lämpar sig perfekt för stugan och en lugn fisketur.

Pulpeterna och vindrutorna skyddar dig från regn och rusk, medan det integrerade kapellgaraget ökar användbarheten samt förlänger båt- och fiskesäsongen. Buster har även ökat avståndet mellan akterbänk och pulpet så att även storväxta personer kör bekvämt med fullt regnställ på.

Nya Buster M är CE certifierad för fem personer.

Nya Buster XXL är en äkta sportbåt för föraren som även uppskattar generöst utrymme ombord. Baserad på det berömda XL-skrovet, trivs nya XXL bäst i hög fart och grov sjö. Nya XXL tar sjön mjukt och fint och har plats för upp till sju personer plus utrustning. Båtens öppna och mångsidiga planlösning är som gjord för aktiva dagar på sjön, oavsett om du är ute med familjen eller på en fisketur.
Med helt nya Buster Magnum M5 tänjer den finska tillverkaren på gränserna inom marknaden för stora, öppna aluminiumbåtar. Buster Magnum i sina olika versioner har sålts i över 4 000 exemplar under åren. Med den femte generationen Magnum har Buster gjort en bra båt ännu bättre. Med en 350 hk motor är detta ”värstingbåten” i sortimentet.

Buster Magnum M5:s prestanda, sjöegenskaper och kraftfullhet är i en klass för sig. Den nya och moderna färgsättningen och farten på sjön gör att du skiljer dig från mängden.

Info: www.busterboats.fi