27 juni, 2014

Garmin ger sig ut på turné

Garmin kommer i sommar tillsammans med fem andra marina företag ge sig ut på en fyra dagars resa på västkusten. De hälsar välkomna ombord i de olika hamnarna under en vecka i juli.

Garmin har med sig en motorbåt och en segelbåt med navigationsutrustning från Garmin. Båtarna kommer vara öppna mellan 15:00 och 20:00 och alla som vill se båtarna och båtarnas utrustning är välkomna ombord. I närheten av båtarna kommer ett tält att finnas där företaget bjuder på After Sail med trubadur, fika och aktiviteter för alla åldrar.

– Vi vill komma ut och träffa våra kunder, dela med oss av vår kunskap och visa upp våra marina produkter samtidigt som vi ger semesterfirarna en trevlig stund på eftermiddagen, säger Ida Enstedt, eventansvarig på Garmin Nordic Sweden.

– Det här är ett helt nytt koncept vi ser fram emot att få testa. Blir det lyckat planerar vi att komma till ostkusten nästa år.Välkommen ombord 2014 startar i Marstrand måndag vecka 30 och fortsätter sedan uppåt västkusten till Smögen och Hunnebostrand för att på torsdagen avslutas i Fjällbacka.

Garmin kommer att visa upp produkter som passar i både små och stora båtar. På Volvo Pentas båt finns dessutom det kompletta navigationssystemet Glass Cockpit som Garmin och Volvo Penta tagit fram tillsammans.Nordic Yachts är med och visar segelbåten Elan 350, även den fullt utrustad med Garmins marina produkter. Robline ger experttips till dig som har funderingar över rep, Seldén mast visar olika typer av riggutrustning och Volvo Penta kommer även visa sitt manövreringssystem IPS. Försäkringsbolaget Pantaenius som är experter på båtförsäkringar är med och dessutom har vi med oss tusentals kakor från Mc Vitie´s samt nybryggt kaffe från Bergstrands Kafferosteri.

Turnéplan 2014:

21 juli Marstrand

22 juli Smögen

23 juli Hunnebostrand

24 juli Fjällbacka

Info: www.garmin.se