3 juni, 2014

Alltid fulladdade batterier var du än befinner dig

Nu finns Hydromax 150 i butik! Hydromax är en miljövänlig strömförsörjare till 12V batterier i till exempel båtar, husbilar och fritidshus. Med hjälp av en nyskapande bränslecellsteknik producerar aggregatet ström utan störande ljud och farliga restprodukter.

Navigatorer, värmare och datorer är i dag vanliga produkter på fritidsnöjet och det ställer helt nya krav på strömförsörjning. Utan fast elnät laddas batterierna ur och även med stora solpaneler får du inte alltid den kraft som behövs. Det blir vanligare att elverk inte accepteras på campingplatser och i småbåtshamnar.

Hydromax 150 är den miljövänliga och tystarbetande lösningen på problematiken med strömförsörjningen! Aggregatet levererar 150W/h till 12V-batterier, under alla förhållanden. Även med en genomsnittlig daglig användning på 75A räcker det att köra Hydromax i sex timmar för att hålla batterierna fulladdade.

Hur fungerar Hydromax?
Bränsleceller levererar genom en kemisk reaktion tillförlitlig elektrisk energi, säkert, tyst och utan överdriven värmeutveckling. När ett batteri urladdas till en viss punkt, startar bränslecellen automatiskt och laddar batteriet. När batteriet är tillräckligt laddat slås bränslecellen av igen.

Hydromax går att köpa hos Autoexperten och välsorterade maringrossister.