15 maj, 2014

LifeProofs fyrfaldiga mobilskydd i nya färger

Sommaren och båtsäsongen är snart här! Det innebär att det är dags att byta ut sitt gamla mörka, trista fodral mot en ny, färgstark och trendig modell. Med LifeProofs nya, livfulla färger på fodral för iPhone 5 och iPhone 5s blir din smartphone det perfekta sommartillbehöret.

Oavsett om du kopplar av vid poolen eller jagar barnen runt lekplatsen, innebär LifeProofs fyrfaldiga skydd att du bara behöver bekymra dig om att inte glömma solskyddskrämen och solglasögonen hemma. Tack vare de nya fodralfärgerna kan modeslavar njuta av sommarens alla äventyr, trygga i vetskapen om att deras smartphones är skyddade.

LifeProof frē-fodralet är en tunn men robust skyddslösning med inbyggt repskydd. Nu kan du utan problem ta bilder och spela in videoklipp med din iPhone medan du vandrar, campar eller till och med forsränner. Detta snygga fodral finns nu tillgängligt i matchande färgkombinationer: black/black, white/grey, teal/dark teal, magenta/dark magenta, blue/dark blue och lime/dark lime.

LifeProof nüüd-fodralets skärmlösa teknik erbjuder fyrfaldigt skydd, samt full åtkomst till enhetens pekskärm och funktioner. Detta unika skyddsfodral finns nu – förutom i de traditionella färgkombinationerna black/smoke och white/clear – för första gången i blaze pink/clear och dark lime/smoke. LifeProof nüüd-fodralet har tilldelas kvalitetsstämpeln Parent Tested, Parent Approved™ för dess sätt att erbjuda barnsäkert smartphone-skydd

Båda dessa vattentäta smartphone-fodral uppfyller militära specifikationer för skydd mot stötar och skakningar. De finns nu tillgängliga i dessa trendiga färger för $89,99 respektive $79,99 på LifeProof.com.

Det finns även andra LifeProof-tillbehör, inklusive Lifeproof Armband för joggingturen, Lifeproof Car Mount som omvandlar din smartphone till en GPS och Lifeproof LifeJacket som ser till att hålla din telefon flytande.

LifeProof – Information
Facebook: www.facebook.com/LifeProofCases
Twitter: www.twitter.com/lifeproof
YouTube: www.youtube.com/user/LifeProofCases
Instagram: http://instagram.com/lifeproof#

information finns på www.lifeproof.com.