8 april, 2014

Få full koll på sommarsurfet i båten med Bredband 4G

Den efterlängtade sommaren är snart här och allt fler svenskar väljer att lämna fastlandet och bege sig ut till havs. Men oberoende var man befinner sig ska man kunna surfa snabbt och enkelt med full koll på surfkostnaderna. Det nya abonnemanget On/Off från Tele2 är ett perfekt komplement till det fasta bredbandet du har hemma och är anpassat för personer och familjer med tillfälliga behov; om man exempelvis vill åka en vecka till stugan eller spendera en helg på sjön.

Tänk att inte kunna streama din favoritmusik på Spotify en ljummen sommarkväll eller att inte kunna krypa ner i ruffen och se roliga Youtube-klipp på datorn en regnig sommardag. Lagom till vårens båtpremiär lanserar därför Tele2 det nya bredbandsabonnemanget On/Off som ger dig möjlighet att själv bestämma när och var du surfar. Den nya abonnemangsformen innebär att du kan ställa av och på surfen och endast betala för den datamängd du har behov av.

Bredband 4G On/Off är ett abonnemang med låg månadsavgift som du enkelt kan fylla på med surf när behovet uppstår. Surfpaketen köps via www.tele2.se/mersurf och du väljer själv hur länge din surf ska gälla och hur mycket data du är i behov av. Paketet gäller tills du har förbrukat all data eller tills giltighetstiden har gått ut, vilket som än händer först.

Du kan välja att komplettera med en mini-router som gör det möjligt för hela familjen att surfa på samma abonnemang. Det enda som behövs är mobiltäckning och ett eluttag där du kopplar in routern. Mini-routern har dessutom ett batteri med upp till tolv timmars drifttid och är perfekt att ta med sig i båten eller på utflykter då den ryms utmärkt i väskan eller i jackfickan.

Info: http://www.tele2.se/mersurf.aspx