26 mars, 2014

Yamaha Center Stockholm i ny regi

Den 1 april 2014 öppnar Yamaha Center Stockholm i helt ny ägarregi. Verksamheten fortsätter i samma lokaler som tidigare på Markörgatan i Haninge söder om Stockholm. Ägare till bolaget är Martin Carlsson som äger Yamaha Center i Örnsköldsvik och Sundsvall, samt Patrik De Vos, tidigare delägare i Saltsjön Yacht.

– Vårt omgående mål är att införa den service och kundvård vi har på våra anläggningar i Sundsvall och Örnsköldsvik genom ett långsiktigt samarbete med Yamaha som partner, berättar Martin Carlsson, delägare för nyetablerade Yamaha Center Stockholm.

Butik, reservdelar och verkstad kommer att drivas av Patrik samt sju anställda till att börja med, alla med god erfarenhet och branschvana. Patrik har gedigen och lång kunskap 20 år av marin verksamhet genom försäljning av Nimbus, Marex och Sealinebåtar, hans kunskap kompletteras av Martins erfarenheter av att driva Yamaha Center med hela dess sortiment och bredd.

Yamaha Center Stockholm ska marknadsföra MC, mopeder, fyrhjulingar, vattenskotrar, båtmotorer och båtar från Buster, Finnmaster och Yamarin till att börja med. Om efterfrågan finns kommer även andra båtmärken att marknadsföras i en snar framtid.

– Vi har arbetat mycket målmedvetet för att komma igång så snabbt som möjligt och det ska bli riktigt spännande att börja ta emot kunder nu när sommarsäsongen startar, berättar Patrik De Vos. Under vår invigningsvecka i början på maj kommer vi att krydda uppstarten med många fina erbjudanden och vi hälsar alla, både nya och gamla kunder välkomna, avslutar Patrik.