27 februari, 2014

Crocs lanserar Boat Style och Stretch Sole

Varje säsong utvecklar Crocs ett stort antal nya skomodeller och i år expanderar varumärket sin båtkollektion med en ny lätt och bekväm sko. Den nya modellen Beach Line Mule är en innovativ och snygg sko inspirerad av livet till havs.

– Vi är stolta över att utöka vårt sortiment med Beach Line Mule i vårens båtkollektion, säger Dale Bathum, Produktchef på Crocs, Inc.

– Den nya modellen sammanflätar vårt arv av träskor med vår historia av båtinspirerade skor och sandaler. Vi erbjuder samtidigt våra konsumenter ett bekvämt alternativ till våren.

Med den nya kollektionen kan du vara trendig och praktisk både på land och till sjöss. Med variationen av färger erbjuder Crocs något för varje stil samtidigt som materialet håller dig bekväm vart du än går. Skorna är helgjutna i Croslite, ett material som dämpar när du sätter i foten. Yttersulan i gummi förstärker dessutom skornas greppfunktion. Denna nya favorit finns för dam, herr och barn. I dam- och herr finns skon från storlek 36 till storlek 47 till ett rekommenderat pris på 499 kr.

Crocs lanserar dessutom kollektionen Stretch Sole – de första skorna med den nya, innovativa teknologin Fit2U Technology som innebär att skon är extremt böjbar, stretchig och flexibel. Yttersulan består av mjuka och tåliga kuddar som anpassar sig efter dina fötters rörelse, samtidigt som den avtagbara innersulan av Croslite™ ger foten dämpning hela dagen. Tillsammans med det stretchiga canvastyget på ovansidan blir Stretch Sole sommaren skönaste sko. Du kommer knappt märka att du har dem på dig, samtidigt som du kan njuta av att de är sköna, snygga och bekväma. Skorna finns för både dam och herr i flera olika ljusa och neutrala färger i storlek 35 till 48 till ett rekommenderat pris på 599 kr.