10 februari, 2014

Gillholms Marina i samarbete med Storebro

Gillholms Marina AB och Storebro Boats AB inleder ett samarbete. I och med förvärvet av Nord West kommer Storebro att ta över produktionen och Gillholms Marina kommer att inneha de exklusiva rättigheterna till den fortsätta försäljningen av Nord West.

Den 12 januari förvärvade Storebro Boats AB varumärket Nord West. Storebro Boats AB har under cirka 70 år vårdat och utvecklat den skandinaviska båtbyggartraditionen och förvaltar detta arv med stolthet och värme. Likt Nord West löper det genuina hantverket som en röd tråd genom alla modell generationer.

– Vi på Gillholms Marina är otroligt glada att kunna föra arvet vidare till en producent med både kapacitet och kunskap att vidareutveckla konceptet och föra Nord West arvet vidare, säger Runo Gillholm.

Produktionen av Nord West kommer flyttas från Orust till de småländska skogarna och arbetet i plastfabriken i Lysekil är i full gång. Storebro Boats AB kommer att producera hela Nord Wests modellserie likt tidigare producenter och Gillholms Marina AB kommer tillhandahålla reservdelar tills vidare.

Mellan 1 och 9 mars finns Gillholms Marina AB på plats på Stockholmsmässan tillsammans med Storebro Boats AB.

Info: www.gillholmsmarina.se