14 november, 2013

Trådlösa julklappar med ljud

Danska Jabra har skrivit in sina bästa trådlösa högtalare och hörlurar på julens önskelista. Med denna lista som inspiration önskar Jabra en god ljudjul i alla lägen – hemma, på resa, på joggingturen, i släden eller i skorstenen.

Pressmeddelande:

JABRA SOLEMATE
Med Jabra Solemate finns det inga gränser för var man kan lyssna på favoritmusiken. Denna smarta, multifunktionella Bluetooth®-högtalare bjuder på musikupplevelser i alla lägen. Liten, robust och så lätt att ta med sig att till och med tomten får plats med den på väg ner i skorstenen. Och den finns både i rött, blått, gult, svart, vitt och grått.

JABRA SOLEMATE MINI
Den nya mindre Jabra Solemate Mini i fickstorlek ger ett fantastiskt ljud med bra bas. Den har inte bara bra ljud. Den går också att ansluta trådlöst via Bluetooth eller NFC. Alternativet är en sladd som ligger inkapslad i bottenplattan. Den skyddande gummiytan gör att högtalaren står stadigt och tål både snö och ruskväder. Den finns i rött, svart, blått och i gult.

JABRA REVO WIRELESS
Jabra Revo Wireless är framtagna för att ge hög komfort vid daglig användning.
Revo Wireless är byggda på en stabil aluminiumram med stålskenor och mjuk bygel som ger skön flexibilitet. Revo Wireless har en perfekt balans mellan design, användarvänlighet och den höga ljudkvalitet som kräsna lyssnare förväntar sig. Finns i svart, vitt eller grått.

JABRA SPORT WIRELESS +
Nya Jabra Sport Wireless+ har inga irriterande sladdar som är i vägen då man tränar. Den har sju olika öronproppar att välja mellan för bästa passform. Nackkabeln är så skön att den inte känns. Till detta kommer ett utmärkt, trådlöst ljud. Musik eller ringsignal – allt går fram. Detta paket innehåller all underhållning man kan behöva – till och med inbyggd FM-radio. På köpet får man tre månaders gratis träning på Endomondo Premium.

Ca priser inkl moms:

Jabra Solemate 1300 kr
Jabra Solemate mini 900 kr
Jabra Revo Wireless 2300 kr
Jabra Sport Wireless + 900 kr för Android och 1100 kr för Iphone-versionen