1 november, 2013

Ny ”fiskemaskin”: Quicksilver Captur 605 Pilothouse

I höst presenterar Quicksilver sin nya båt Captur 605 Pilothouse, som tillsammans med 675 Pilothouse och 555 Pilothouse bildar den nya serien av pilothusbåtar. Med 605 Pilothouse erbjuds en riktigt prisvärd fiskemaskin. Klassens största sittbrunn har en mycket stor durkyta för flera som fiskar samtidigt, båten är mycket lätt att röra sig ombord på vilket gör den till en riktig fiskekamrat.

Captur 605 Pilothouse kan ha en motorstyrka på upp till 150 hk men går mycket bra redan med 115 hk. Båten är utvecklad med ett par riktigt välgenomtänkta lösningar:

• Mycket stort akterdäck med förvaring för 6 spön, låsbara durkstuvar, fisksump och en yttre styrplats (tillval).

• Sittbrunnen kan utrustas med dynor, utfällbar sittbänk om babord och sittbrunnsbord vilket gör att man snabbt förvandlar akterdäcket till en trevlig matplats.

• Man rör sig lätt och säkert ombord tack vare breda passager runt om hytten och en dörr i aktern.

• Inifrån kabinen har man full sikt runt om, vindrutan är av härdat glas och tillsammans med den mörkgrå instrumentpanelen erhålls bra sikt fri från reflexer.

• Kabinen rymmer två stycken kojer i full längd.
Modellen kommer även att finnas som SMART Edition, i detta utförande ingår fisksump med cirkulationspump, sjövattenspolning till akterdäck, två extra spöhållare, dynor till aktre sittbrunnsbänk, sittbrunnsbord, utfällbar sittbänk om babord, taklucka, iläggsdyna till kojer samt gardiner.

SMART Edition innehåller Quicksilvers mest populära tillval till ett attraktivt pris och med kortare leveranstid. Totalt finns den med fyra tillvalspaket

Tekniska fakta:
Längd över allt (m) 5,75
Bredd (m) 2,54
Vikt (kg) 1 345
Bränsletank (L) 160
CE-kategori C
Max antal personer 6
Max motorstyrka (hk) 150
Info: www.brunswick-marine.com