27 augusti, 2013

LifeProof lanserar tåliga skal för iPhone 5 och Samsung Galaxy SIII

LifeProof, den prisbelönta tillverkaren av tåliga, helskyddande skal för smartphones och surfplattor, kommer nu med nya modeller för Apple iPhone 5 samt Samsung Galaxy SIII – den första vattentäta, smutsavvisande, snötåliga och stötabsorberande skalet med naken skärmteknologi (nüüd).

Tack vare att skärmen är helt frilagd, utan något extra lager ovanpå glaset, ger LifeProof nüüd användaren en opåverkad pekskärmskänsla och läsbarhet. Med LifeProofs patentsökta teknologi har skalet istället en tätning mellan höljet och pekskärmen, LifeProof nüüd-skalet är IP68-klassat, vilket betyder att mobilen klarar sig 2 meter under vattnet i en timme. Det är även byggt för att klara fall från 2 meter och överträffar militära specifikationer för stötar, fall och vibrationer.

Med LifeProof kan användare ta bilder under vatten eller lyssna på musik vid simträning och skyddet är perfekt mot regn och stötar vid exempelvis löpning, cykling eller navigering på sjön. I yrkeslivet är LifeProof ett bra skydd på byggarbetsplatser, i sjukhusmiljöer och i skolan. LifeProof skalet tar smartphone-upplevelsen till en helt ny nivå genom att ge användaren tillgång till alla enhetens funktioner, oavsett damm, regn eller klibbiga fingrar.

Fördelarna med LifeProof nüüd för Apple iPhone 5 och Samsung Galaxy SIII:
• Marknadens tunnaste och lättaste helskyddande skal
• Vattentätt till 2 meter, skyddsklass IP68
• Fullkomligt skydd mot smuts och damm
• Alla knappar, portar, funktioner och finesser åtkomliga
• Tydligt och klart ljud i högtalare och mikrofon
• Anti-reflekterande optiskt glas för kameralinsen

Båda skalen kommer finnas tillgängliga i Sverige från mitten av september för 790 kr/st.

Info: www.lifeproof.com.