26 juni, 2013

Sjunde avsnittet av TV-programmet Segling sänds ikväll

Tiden springer iväg och vi har redan kommit halvvägs. Program 7 av TV-programmet Segling blir det sista innan sommaruppehållet. Kvällens program sänds som vanligt 22:00 i TV4 Sport.

Med TV-programmet Segling siktar vi vidare och in i framtiden. Stommen i programmet utspelar sig precis som förra året i svenska vatten med basen i Volkswgen X-35 Cup, Multi Cup med Sea Cart 26 och M32 och Audi Dragon Cup. ”Vägen till VM” har utvidgas och killarna ombord på Volkswagen Sailing Team bevakas mer än i fjol i väntan på Volkswagen X-35 VM i Malmö i augusti.

I kvällens program kommer vi att bland annat att möta teamet på SCA som ska segla Volvo Ocean Race hösten 2014. För alla som är intresserade av teknik och prylar kommer ett test av produkter från Zhik och Sail Racing. Vi kommer också att få en djupgående intervju med Björn Hansen, coach på Nautiska Racing i Volkswagen X-35 Cup. Självklart kommer vi också att få en update från Americas Cup.

Nästa program av Segling kommer att sändas 14 augusti 22:00 i TV4 Sport. Från och med 21 augusti, alltså program 9 till 14 kommer att sändas på onsdagar 21:30. Repriserna sänds på fredagar 13:30 och lördagar 14:00 i samma kanal. Alla program läggs dessutom upp på Whyshores kanal på Youtube
http://www.youtube.com/user/WhyshoreYachting

Teasern för kvällens program går att se här:
http://www.youtube.com/watch?v=z8Ja8-YEu8o&feature=c4-overview&list=UUAzf5wVFBhB7DUz0KqEn-jQ