3 april, 2013

Enkel spårsändare

SIMit AB har tagit fram en spårsändare för att ge möjlighet till bland annat båtägare att kunna utrusta sin båt med en spårändare till ett billigt fast pris. Det ska vara enkelt för kunden!

Pressmeddelande:

SIMit AB har tillsammans med Tele2 tagit fram denna spårsändare och integrerat både GPS och GSM i Hittaren vilket gör att Hittaren kan ge position både via GPS nätet men även via GSM nätet. Detta för att öka driftsäkerheten och göra det möjligt för Hittaren att fungera både inom och utomhus.

Samarbetet med Tele2 vilken är den första svenska teleoperatör som gått in i detta har ochså bidragit till att det varit möjligt att pressa priset, vilket gynnar konsumenten.

Hittaren säljs idag via Tele2’s egna distributionskanaler (Tele2 butiker och via tele2.se) men SIMit och Tele2 jobbar med att öppna upp nya kanaler för försäljning för att nå ut till konsumenter på ett bra sätt.
En annan viktig input från försäkringsbolagen och båtbranchen var att få fram en produkt som inte kräver komplicarade installationer.Hittaren kräver ingen installation utan kan gömmas på ett kreativt sätt.

Våra mobila tillgångar blir allt fler och allt dyrare. Vi bryr oss mer om våra saker och vill känna oss säkrare och tryggare.

Det är här Hittaren kommer in i bilden. Den hjälper till att hålla koll! Skulle trots allt olyckan vara framme då tyvärr antalet stölder ökar i Sverige, så har du med Hittaren en god chans att få tillbaka din ögonsten.

Varför välja Hittaren?
– Otroligt enkel att använda, Ett samtal och du är igång!
– Inga komplicerade installationer krävs
– Mycket prisvärt alternativ 1495:-inklusive allt i 2 år
– Fungerar inom och utomhus
– Lång batteritid 3-4 veckor och upp till 4 månader med extra batteri
– Sänker dina försäkringskostnader

Kommentarer

Stefan Havby 13:59:44 2013-04-09

Egentligen är ju detta inget nytt från Tele2. Testat redan deras enhet och rekomenderar personligen inte den för båtägare.

Äger själv en sådan här spårsändare: http://www.gpser.se/gps-tracker-xtreme

Obs! Batteritid upp till 3 år. Ingen installation, ingen månadskostnad för kartor och dyl.

Daniel 00:55:27 2013-06-04

Jag tycker Tele2Hittaren är perfekt 1/3 av prise!t

Allt ingår också SIM kort och trafik. Dessutom premierabatt för mig 800kr/år.

Batteritid är 4veckor men det jag prioriterar är storleken så den är enkel att gömma 4x2x1cm…

Micke 21:29:49 2014-04-08

Är mycket nöjd med min. Har nu köpt en till eftersom jag har två vattenskotrar. Det ingår 5 år trafik INTE 2 år som det står i texten. Hade en Yachtsafe G32 till min andra skoter och den är så sjukt strulig + dyr trafikavgift så den har åkt i tunnan. Sedan har jag fixat konstant laddning till mina Hittare kopplat direkt till batteriet (enkelt med rätt motstånd, gick in till Kjell & CO och fick hjälp med rätt delar för under 100 kr för båda dosorna)

Alex 13:03:39 2014-06-22

Jag hittar den inte på tele2.se, någon som vet vad man söker på eller har länk?