13 mars, 2013

Ny nätbaserad tjänst för att byta båt

Marknaden för handel med begagnade båtar har genomgått en stor förändring. Tillgången av begagnade båtar är omfattande. Få objekt skrotas samtidigt som nya modeller introduceras. Detta tillsammans med en svag återväxt i båtlivet ger en mättad marknad.

– Vi tror att det finns en marknad och att båtförsäljningen stagnerar beroende på att de som vill byta upp eller ner sig har svårt att sälja sina befintliga båtar, säger Jonas Albinsson på Bytbåt.com.

– Många båtägare är på väg att antingen byta upp sig, skaffa en mindre båt, kanske gå från segelbåt till motorbåt eller tvärt om och vill nog sällan lämna båtlivet helt utan skaffa en båt som bättre motsvarar nuvarande behov eller binder mindre kapital. Här finns en marknad, det som saknas är en tjänst som förenklar byten mellan privatpersoner.

Tjänsten bytbåt.com hjälper köpare och säljare att hitta varandra för att möjliggöra en lyckad bytesaffär.

Med Bytbåt.com skapas en bytesplats där du aktivt kan marknadsföra din båt genom att ange vad du vill byta med. Här säljer du inte din båt, här söker du någon som vill byta sin befintliga båt mot en annan, med eller utan pengar emellan. Du kan också söka om det finns någon som är intresserad av att byta med den båt som du har och se var de har för båtar som kan vara intressanta att byta med.

Bytbåt.com är helt webbaserad och första tre månaderna är tjänsten dessutom helt gratis.

Info: www.bytbat.com

Kommentarer

Anna Forsberg 19:54:11 2013-04-21

Vi önskar byta vår Uttern 495 med pulpetstyrnng och åror med tillhörande Yamaha 20 HK mot en aluminiumbåt med 10-15 hk motor

Anna Forsberg 19:59:11 2013-04-21

Är du intresserad ring 0761-637589