22 februari, 2013

Två Sverigepremiärer från Bavaria på Allt för sjön

På båtmässan Allt för Sjön i Älvsjö 2 – 10 mars har Bavaria premiär för sina nya segelbåtsmodeller. Båda modellerna har sålts bra i Sverige redan på ritning och är stora försäljningssuccéer på kontinenten.

CRUISER 33 är redan varvets storsäljare och såld i elva exemplar i Sverige. Båten har bevisat utmärkta seglingsegenskaper skapade av Farr Yacht design. Ny ergonomisk sittbrunn. Härligt ljus i salongen genom panoramaventiler. Snygga snickeriarbeten och exklusiv känsla inombords formad av Design Unlimited.

VISION 42 (stora bilden) är uppföljare till 46:an. Här presenterar Bavaria helt nya båtar skapade för den erfarne seglaren som vill njuta av komfort och seglingsegenskaper. Ett avancerat utvecklingsarbete med bl.a. workshops ligger bakom utformningen av Vision modellerna. Resultatet är unika båtar med innovationer i planering och detaljer. Det här är båtar man bor i med högsta komfort och vill segla långt och länge.

På Allt för sjön visas även Divas trailerbara segelbåtar.
DIVA 24 DC visas för första gången med inombordsmotor med dieseldrift. Den pressrosade dagseglaren med möjligheter till god övernattningskomfort förvandlas tack vare motorlösningen till en utflyktsbåt av rang.

CAMPUS 7.4 utvecklad för den som vill ha boendekomfort och överlägsen hanterbarhet.
Ingen annan båt erbjuder samma unika kombination av trailerbarhet och bekvämt boende.

ÖPPET HUS I GUSTAVSBERG
Under Allt för Sjöns två mässhelger 2 och 3 mars samt 9 och 10 mars håller Scandinavian Sailboat Show öppet hus i Gustavsberg. Där visar Bavaria:

BAVARIA CRUISER 36
BACARIA CRUISER 40
FABOLA DIVA 35
FABOLA DIVA 24 DC (för utombordare)
B/one

MÄSSA I OSLO, SJÖEN FOR ALLE 13-17 mars
Här kan du se:
FABOLA DIVA 24 DC
FABOLA CAMPUS 7.4

Info: www.bavariasverige.se