5 februari, 2013

LifeProof ger frihet att ta med iPhone 5 överallt

Vill du kunna ta med din iPhone 5 överallt, men är rädd att den skadas? Det nya tuffa mobilskalet från LifeProof ger ett effektivt och smidigt skydd i alla lägen.

LifeProof har de perfekta mobiltillbehören för alla som är ute i naturen, på stranden, på sjön, tränar eller jobbar i tuffa miljöer. Nu kommer LifeProof med skal för iPhone 5, som finns i vitt och svart.

Ett mobilskal från LifeProof är vattentätt, dammtätt, stötsäkert och skyddar mot snö och smuts – samtidigt som mobilens alla funktioner finns tillgängliga, med touch, knappar, ljud och kamera. En iPhone med LifeProof fungerar i alla lägen och miljöer. Du kan till och med filma och ta bilder under vatten. Skalet är vattentätt ned till två meters djup.

LifeProof skiljer sig från andra tåliga mobilskal genom en nätt och snygg profil som knappt ökar storleken på din enhet. Det skyddar högtalare och mikrofon och förbättrar till och med högtalarljudet. Hörlursuttaget och laddningskontakten är också skyddade, samtidigt som dessa är helt åtkomliga.

Den nya produkten för iPhone 5 kompletterar LifeProofs utbud som också omfattar skal för iPhone 4/4s, skal för iPad och ett brett urval med tillbehör. LifeProof har genomgått oberoende labbstester som visar att det klarar den högsta kapslingsklassen IP-68 för skydd mot vatten, smuts eller snö och även militära krav för stöttålighet. Varje LifeProof-skal är dessutom fabrikstestat för täthet.

LifeProof för iPhone finns i svart och vitt och kostar 79,99 Euro (ca 700 kronor).

Info: www.lifeproof.com