29 januari, 2013

Screenbolaget – snart två decennier med segling

Screenbolaget satsar vidare inom segling, nu som ”Official Supplier” i Dufour Yachts Sailing Team, ett seglingsprojekt med mål att öka intresset för både segling som livsstil och fritidssysselsättning samt för kappsegling.

– Vi har allt sedan Volvo Ocean Race 2000-2002 samarbetat med Pelle Norberg i de projekt han varit med och drivit och när nu Dufour Yacht Sailing Team projektleds under Norberg Yachting-flagg (tillsammans med AB Beckerbåt) är det naturligt för oss att vara med och delta. Bra plattform för oss att träffa kunder och att göra affärer, säger Lennart Nermark, VD för Screenbolaget som varit med inom segling alltsedan Whitbread Round the World Race på 90-talet.

– Screenbolaget har nog varit med i flest seglingsprojekt i Sverige, fortsätter Lennart.

– Vi har alltid sett seglingen i alla dess former som en bra kanal för att promota våra produkter och tjänster och med Stockholm som bas och med vår fina skärgård runt knuten är det lätt att utnyttja och dra fördel av de aktiviteter vi nu initierar via Dufour Yachts Sailing Team.

– Viktigt att våra segel, båtar och kläder är snygga och loggade på ett proffsigt sätt. Det visuella intrycket tillsammans med att våra kunder trivs ombord är självklart mycket viktigt för oss och de samarbetspartners vi har i projektet. Screenbolaget är bäst i Sverige på att skapa grafiska profiler och att sätta snygg visuell prägel på marknadsföringsprojekt där det visuella inslaget är viktig, säger Pelle Norberg (bilden), VD för Norberg Yachting.

– Vi hälsar Screenbolaget varmt välkomna till Dufour Yachts Sailing Team, avslutar Pelle.

Kommentarer

Göran Bergstöm 20:16:41 2013-01-29

Spännande!