10 januari, 2013

Sverigepremiär för ny snipa: Van Wijk 830

Van Wijk 621 Classic hade Skandinavienpremiär förra året och premierades med titeln ”Årets hyhet”. Med stärkt självförtroende lanseras därför nu Van Wijk 830 Classic på båtmässorna i Göteborg och Stockholm.

– Vi hade förra året Skandinavienpremiär med Van Wijk 621 Classic och vi har överträffat alla förväntningar med bl.a. titeln ”Årets nyhet” och stor uppmärksamhet i TV och press. Det känns därför som ett naturligt steg att nu ta Van Wijk 830 Classic till Sverige, säger Anders Wännerdahl, VD WSL Marin AB.

Van Wijk är en av Hollands mest välrenommerade producent av snipor och har sedan starten för 25 år sedan byggt de mest exklusiva av klassiska holländska snipor.

Den kända båtdesignern Pieter Beeldsnijder ligger bakom en klassisk, tidlös design med kvalitet in i minsta detalj. Trossfendern runt skrovet, teakdurken, båtens namn och hemmahamn i guldbokstäver, den stora flaggan i aktern och stävens markerade språng borgar för att det är just en Van Wijk.

Veckolånga turer i skön skärgård eller utflykter på öppet hav – Van Wijk´s modellprogram uppfyller dina behov för övernattning med pentry och toalett, i en bränslesnål båt med fantastiska sjöegenskaper i farter upp till 25 knop.

Van Wijk 830 Classic får Sverigepremiär på båtmässorna i Göteborg och Stockholm.

Tekniska specifikationer:

Längd: 8.30m
Material: Polyester
Bredd: 3.00m
Motor: 21-125hk
Djupgående: 0.55m
Hastighet: 7-22 knop
Vikt: ca 2500kg
Design: Pieter Beeldsnijder
Kustfarvatten, 12 personer