3 november, 2012

Yacht Action AB – Ny båtauktion på nätet

Yacht Action AB lanserar en ny auktionsportal “www.yachtaction.se” för försäljning av båtar genom auktion. Ett helautomatiskt auktionsförfarande på internet där både privatpersoner och företag kan lägga upp objekt till försäljning.

Auktionen förmedlas via ombud och många av Sveriges ledande båtmäklare är redan anslutna. Försäljning av nya båtar har sedan en tid stagnerat och ett av skälen kan vara att äldre båtar inte hittar nya ägare i samma takt som önskat. Priserna på begagnade båtar ligger kvar på tidigare högt förväntade nivåer men med en fallande försäljning som resultat. Med auktion så hittar säljare och köpare varandra snabbare till ett pris som gör att båten blir såld.

Det är Yachtactions förhoppning att denna portal skall göra det möjligt för alla att både köpa och sälja sin båt till rätt pris och samtidigt bli ett omtyckt sätt för mäklare och företag i båtbranschen att kunna marknadsföra sig genom att erbjuda auktion på objekt, samt med kampanjer skapa försäljning genom att synas på auktion med prisvärda objekt.

Marknadsföring genom auktion är gratis. Med 14 dagars exponering och med tusentals besökare per dag på auktionsportalen, visar man upp sitt företag och sina produkter på ett nytt och spännande sätt.

Yachtaction samarbetar med de största och mest kända båtmäklarna runt våra kuster. De är ombud och har hand om hela affären, från inlämning av båten tills att auktionen avslutats och båten är såld.

Info: www.yachtaction.se