2 november, 2012

Scandinavian Sailboat Show i Gustavsberg i november

Den 17-18 november öppnar en ny båtmässa i Stockholm: Scandinavian Sailboat Show. Det blir en segelbåtsmässa, som arrangeras i Gustavsberg. Den populära mässan som först hölls i Globen och senare flyttade till Älvsjö flyttas därmed till Gustavsbergs hamn (se bilden). Där kan alla intresserade se nya båtar inomhus, i varma mässlokaler.

På Scandinavian Sailboat Show kan alla besökare träffa segelmakare och hitta tillbehör för sina segelbåtar.

– Vi kommer att arrangera många intressanta aktiviteter för seglarna under våra mässdagar. Håll koll på vår hemsida för att få information om föredrag, seminarier och demonstrationer, säger Bernt Lindquist på Bavaria Sverige, som är en av arrangörerna.

Mässan håller öppet under tre helger:
Lördag och söndag 17 – 18 november Tema: Segel
Lördag och söndag 12 – 13 januari Tema: Teknik och Rigg
Lördag och söndag 16 – 11 februari Tema: Elektronik och Tillbehör

Öppettider 10.00 till 18:00
Fritt inträde
Fri parkering

Intresserade kan också kontakta något av de utställande företagen nedan för specialvisning under perioden 17 november till 15 mars.

Arrangör
Scandinavian Sailboat Show arrangeras av Svenska Segelbåtsmässan AB. Bolaget har varit arrangör och medarrangör av mässan sedan starten. Bolaget är ägt av Svenska segelbåtstillverkare och segelbåtsimportörer med syfte att främja segelbåtsbranschen i Sverige och genom evenemang tydliggöra styrkan i Svensk segelsport och fritidssegling.

Info: http://www.scandinaviansailboatshow.se/start/

Foto: Värmdö kommun.