17 oktober, 2012

Mobilen som tål tuffa tag

Doro PhoneEasy 520X är en robust och lättanvänd kameramobil för den aktiva användaren. Den kan tåla ett fall från upp till två meters höjd och lämpar sig väl för hantverkare, lantbrukare och andra yrkesgrupper som har behov av en mobiltelefon som tål lite extra stryk. Det är den första telefonen i Doros nya moderna och designkoncept – som vanligt framtaget i samarbete med svenska Ergonomidesign.

– Många lever ett aktivt liv där de har med sig telefonen ut i skog och mark och vill även vara tillgängliga när de ägnar sig åt fysiskt arbete. Vi ville ta fram en telefon som tål tuffare tag och Doro PhoneEasy 520X är en riktigt robust kameramobil, säger Camilla Nilsson, marknadschef på Doro.

Doro PhoneEasy 520X är den första telefonen som följer Doros nya designkoncept – framtaget i samarbete med det svenska designföretaget Ergonomidesign. Telefonen har en rundad design med inslag av metall och finns i tre färgkombinationer. En stor och tydlig display, bra greppvänlighet och knappar som är lätta att trycka ner är designelement som känns igen.

Alla Doros standardfunktioner ingår, såsom extra högt och klart ljud, justerbar textstorlek, direktminne, larmknapp och SMS/MMS-knapp. Telefonen har också en stark ficklampa som tänds med en egen knapp. Påminnelsefunktionen har uppdaterats jämfört med tidigare modeller och även uppstartsfunktionen har förbättrats. Den lättanvända 3MPkameran tar klara och skarpa bilder som med några enkla knapptryckningar kan skickas som MMS.

Pris 1 500 kr.