25 mars, 2013

Epokgörande ekolod och GPS med naturtrogen DownVision

Se världen under din båt i naturtrogna och klara bilder med Raymarines nya DownVision ekolod, det första högupplösta ekolodet för fiskare. Dragonflys tvåkanals CHIRP-teknologi låter dig upptäcka bottenstrukturer och fisk på ett helt nytt sätt. Kombinationen av CHIRP ekolodet och kraftfull kartplotter gör Dragonfly till ett idealiskt val för mindre båtar, oavsett typ.

Dragonflys dual-beam CHIRP givare har en wide 60° x 1,4° fan beam för DownVision bilder plus en konisk 25° beam för att upptäcka fisk. Detta innebär möjlighet till simultan visning samtidigt av både fiskmål och verklighetstrogna bilder av botten på delad skärm.

Ekolodet optimerar automatiskt bästa signal och är oerhört lätt att använda. Enkel åtkomst av menyval och displayfunktioner.

Dragonfly har inbyggd 50-kanalers GPS antenn förberedd för Navionics kartografi. Snabbfästet kan tiltas och vridas åt sidan, ett Thulelås som extra tillbehör för ökad stöldsäkerhet kan kompletteras.

Dragonfly har en 5,7” stor knivskarp 1500 nit display, för att kunna avläsas i solljus. Priset komplett med akterspegelsgivare är cirka 6 995 kr.