19 juli, 2012

Virtesse 420 Coupé – ny Bavaria ”luxury line”

Nu presenterar Bavaria sin andra modell i sin exklusiva motorbåtslinje, Virtesse 420 Coupé. Åter har varvet samarbetat med den Italienska designfirman TOO DESIGN för att skapa en innovativ och tilltalande coupemodell.

Pressmeddelande:

Den nya modellen har en trappa upp till ett generöst soldäck, perfekt för solbad och avkoppling och med 3600 kontakt med omgivningarna.

Vid förarplatsen finns ett stort soltak som i öppet läge ger styrman möjlighet att se över vindrutan och känna vinden i ansiktet.

På akterdäck finns extra matplats stor nog för besättning och gäster. Vattnet nås via en hydraulisk badplattform med integrerad badstege.

Generösa innerutrymmen
Salongen har stora glasdörrar akterut som öppnar helt om an så vill. I den ljusa salongen med härlig kontakt med naturen finns bekväma sittplatser och justerbart kaffebord. Stort kök utrustat med Micro ugn, Espresso maskin, kyl och väl tilltagna skåp och arbetsytor. Här finns även comandobryggan med dubbelsoffa.



På nedre botten hittar du en generös kaptenshytt förut. Härligt stor dubbelkoj, rejäla garderober. Stora fönster ger kontakt med hav och natur. Som sig bör har ägarparet egen våtavdelning med wc och separat dusch rum.
Akterut två stora dubbelhytter med gott om förvaringsmöjligheter i garderober och skåp. Stora skrovventiler ger trivsel och rymd i båda hytterna. För dessa hytter finns ett eget wc med separat duschrum.

Pris preliminärt cirka 2,97 Mkr.

Info: www.bavariasverige.se