7 juni, 2012

Eniros marina app På sjön finns nu för Android

Inför sommarens båtsäsong lanserar Eniros populära planeringsverktyg På sjön i Android. Eniro på sjön är ett snabbt och enkelt hjälpmedel för dig som är på sjön. På appens sjökort kan du med hjälp av kompassen och GPS:en i din Androidtelefon snabbt se var restauranger, varv, gästhamnar med mera finns i förhållande till där du befinner dig.

I appen finns även snabbuppringning till Sjöräddning för allvarliga nödsituationer samt till 118 118 om du behöver svar på andra frågor.

– Många njuter av sjön på sommaren och när vi nu finns i iPhone, iPad och i Android kommer de flesta att ha tillgång till Eniro På sjön. Vi jobbar hela tiden för att skapa nya relevanta mobila lösningar som möter konsumenternas behov. Med Eniro På sjön kan man enkelt söka efter restauranger, hamnar eller butiker direkt i sjökorten, allt är samlat på ett ställe, säger Mattias Wedar, vd Eniro Sverige.

Alla basfunktioner finns samlade i menyraden och inkluderar att söka på förinställda val som till exempel:

X Naturhamnar
X Gästhamnar
X Bränsle
X Mataffär
X Logi
X Varv
X Restaurang
X Frisök på platser
X Snabbknappar på sjöräddningen och 118118

Eniro På sjön täcker hela den svenska kusten samt Gotland, Öland, Vänern, Vättern, Mälaren och Hjälmaren.
Appen är gratis och finns för nedladdning i Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eniro.nauticalar#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwiY29tLmVuaXJvLm5hdXRpY2FsYXIiXQ

Eniro På sjön finns sedan tidigare för iPhone och för iPad.
Info: www.eniro.com