23 maj, 2012

Fortsatt satsning på taxi till sjöss

Från och med 23 maj startar Taxi Stockholm för andra året i rad båttaxi på vattnet kring Stockholm. Tanken är att förenkla vägen till en trevlig upplevelse tillsammans med medarbetare, kunder eller goda vänner.

För andra sommaren i följd är det möjligt att transportera sig tillsammans med Taxi Stockholm också till sjöss. Med målet att göra vägen till lyckade möten, konferenser och evenemang ännu kortare startas återigen båttaxi på vattnet kring Stockholm.

– Vi upplever att många av våra kunder allt oftare efterfrågar tjänster som sträcker sig bortom den traditionella taxiresan och satsningen från förra året har fallit väl ut. Fler och fler tar chansen att på ett enkelt sätt skapa trevliga upplevelser tillsammans med arbetskamrater, kunder eller goda vänner i Stockholms vackra skärgård, säger Kicki Erkers, pressansvarig på Taxi Stockholm.

Initiativet till båttaxiverksamheten har tagits tillsammans med sjötransportföretagen Gustafs Taxibåtar & Charter och AweCon Båttjänst. Båda är pålitliga och servicemedvetna partners som har god vana av båttrafiken i Stockholm.

Taxi Stockholms taxibåtar har plats för 12 personer och finns att hyra under hela sommarsäsongen. Båtarna kan beställas via Taxi Stockholms bokningsväxel; 08-15 00 00.

Kommentarer

Roland 14:19:01 2012-05-24

Det är inte mycket miljötänk när det gäller taxi på sjön, när man använder båtar från 60-70 talet. Jag som todde att Taxi Stockhom alltid satte miljön i första rummet.

Claes 20:12:54 2012-05-24

Håller med Roland. Rimmar illa med Taxi Stockholms miljömål. För jag antar att Sjötaxi kör med ful-diesel.

Taximannen 04:56:03 2012-05-25

Så dj-ä typiskt att hitta på marginellt miljögnäll runt detta initiativ. Med Stockholms trafik och transportsituation och vår mängd vatten är klar vi skall ha mer båttrafik i olika former! BRA initiativ!