16 maj, 2012

Han vann ett eget fiskevatten

Robin Olofsson från Borås vann förstapriset i spelbolaget Pafs tävling Vinn ett eget fiskevatten. Nu är han förmodligen Sveriges bästa fiskekompis som tar med tre kompisar till unika fjällsjön Tjårrojåkka med allt inkluderat som helikopterresa, utrustning, proviant och en naturupplevelse utöver det vanliga.

– Jag trodde inte att det var sant, det är en dröm som gått i uppfyllelse, säger Robin Olofsson, 21 år gammal från Borås efter att han fått beskedet om att han vunnit förstapriset.

Spelbolaget Pafs tävling om ett eget fiskevatten har lockat tusentals fiskeintresserade att anmäla sig till lotteriet som pågick mellan 13 mars och 30 april.

– Sportfiske är en typisk aktivitet som passar oss på Paf som står för Play among friends och i detta fall med ett pris som verkligen var larger than life, säger Kristian Lundgren, chef för Paf i Sverige.

Så här säger Robin själv om att vinna ett unikt fiskevatten.

När gick du med i tävlingen?

– Jag gick med i tävlingen sista veckan. Var ute och surfade, såg en annons för fisketävlingen, klickade in och skrev upp mig. Jag trodde inte att det var sant först, men sedan när ni ringde och berättade det så fattade jag.

Vilka kompisar tar du med dig?

– Ja det är nog redan klart, jag vet i alla fall vilka som kan vara intresserade av att följa med upp och fiska. Men det var ju några som var ganska avundsjuka på Facebook när jag la upp länken till vinnarsidan.

Hur stort är ditt fiskeintresse?

– Fiske är bland det roligaste man kan göra på fritiden, jag har hållit på sedan jag var liten. På senare år har jag inte haft lika mycket tid, men jag var ute hela tiden när han var yngre i sjöarna runt Borås och hemmavattnen i Horred.

Läs mer om tävlingen och se alla vinnare:
www.paf.com/fiskevatten