16 maj, 2012

Så lagar du din båt, kajak eller kanot

Sommaren är på intåg och längtan efter havsbris är total. Det är med andra ord hög tid att se över båtens, kajakens eller kanotens skick, fixa vad som fixas bör och ge sig ut till sjöss. Paddlabbet ger dig tips på hur du på egen hand kan snygga till ojämnheter och reparera olika skador.

Pressrelease:

En rejäl bottenskråma kan sabba den efterlängtade kajakturen eller i värsta fall göra dig strandsatt. Här kan du se hur multisportaren Martin Nordstrand får lära sig hur han snabbt och enkelt kan laga sin skadade kajak så den blir ”som mint”.

Om Paddlabbet
Paddlabbet är en trilogi av kortfilmer där Plastic Padding används för att laga kajaker, båtar, surfingbrädor, innerdörrar och andra saker som inte är så hela eller snygga som de skulle kunna vara.

Först ut i denna serie av instruktionsfilmer är Paddlabbets marinspecial, där Martin Nordstrand får tips på hur han kan laga revor och hål, ovan eller under vattenlinjen på kajaker, kanoter eller båtar med hjälp av olika produkter ur Plastic Paddings marinsortiment.

Är du intresserad av fler tips på hur man kan använda Plastic Padding för att laga saker? Håll i så fall ett öga på Plastic Paddings Youtubekanal, där Paddlabbets surfingspecial och Paddlabbets hemmafixspecial kommer att läggas upp inom kort.

Info: https://www.youtube.com/PlasticPadding