10 maj, 2012

Smart fodral i segelduk för iPhone

Wind in Mind AB:s kunder, facebookgillare och mässbesökare har länge önskat ett iPhonefodral i segelduk. Stolt presenterar nu Wind in Mind iPhonefodralet iSail, med ny smart konstruktion. En gummicord håller telefonen på plats och lyfter upp den ur fodralet när man för gummicorden till sidan – en enkel konstruktion med smart dubbelfunktion.

Pressrelease:

Wind in Minds design är inspirerad av segel, vind och hav. Öljetter, segelsömmar och tunna tampar blir vackra och funktionella detaljer med hantverk lånat av segelmakare.

– Vi utnyttjar segeldukens stora variationsmöjligheter i vår formgivning. Förutom duken är detaljerna och bearbetningen av materialet viktiga faktorer för produktens utformning, säger Annika Hadenius, industridesigner och en av tre grundare till Wind in Mind.

iSail är ett skyddande fodral till din iPhone som passar både om du har telefonen som den är eller med skal på. Segelduken är vävd i vitt och laminerad med kolfibertrådar. Den är vattenavvisande och lätt att torka av. En gummicord håller telefonen på plats och lyfter upp den ur fodralet när man för gummicorden till sidan, en enkel konstruktion med smart dubbelfunktion. Det finns en extra öljett på kanten om man vill kroka i ett band eller något annat att bära den i. Fodralet passar till både iPhone 3, 4 och 4s.

iSail finns i tre olika färgställningar och har måtten 130 x 75 mm. Pris: 200 kr.

Info: www.windinmind.se