23 april, 2012

Svedea Båtförsäkring förmånligast i ny försäkringsjämförelse

En färsk försäkringsjämförelse i tidningen Båtnytts majnummer visar att de flesta båtägare vinner på att byta till Svedea Båtförsäkring. I jämförelsen har Båtnytt tagit reda på vad det kostar att försäkra fem motorbåtar och fem segelbåtar hos tolv olika försäkringsbolag. Svedea erbjuder i sju fall av tio den lägsta premien.

Pressrelease:

Tidningen Båtnytt jämför i sitt majnummer vad det kostar att försäkra tio olika segel- och motorbåtar hos tolv svenska försäkringsbolag. Testet visar på stora premievariationer mellan bolagen och är det fjärde i ordningen där Svedea erbjuder de mest konkurrenskraftiga försäkringarna. Tidigare under 2012 har försäkringsförmedlaren Insplanet och båttidningarna Vi Båtägare och Segling visat på samma resultat.

– Vi märker när vi pratar med båtägare att de flesta vinner på att byta båtförsäkring till Svedea. Det bekräftas också av denna jämförelse, säger Jonas Roberts, affärsområdeschef Svedea Båtförsäkring. Vi gläds också åt att det är många som börjar jämföra sina försäkringar och ser en stark tillströmningen av kunder just nu.

Bilden: Jonas Roberts.

Kommentarer

Zoltan Horvath 12:38:26 2012-05-17

Hej! Jag försöker komma till sidan där jag skulle kunna lämna en förfrågan till en båtförsäkring, men jag hittar ingen sån! Ni skriver om allt mellan himmel och jord, men det saknas en entydlig fält där man kan klicka för att kunna lämna en förfrågan om en båtförsäkring!!!! Hälsn. Zoltan

Båtlivs redaktion 08:05:10 2012-05-21

HeJ!
Det är inte tidningen Båtliv som lämnar offerter på försäkringar. Du ska vända dig till försäkringsbolaget Svenska Sjö www.svenskasjo.se