21 mars, 2012

Nya produkter från Wind in Mind

Wind in Mind ställer ut ett antal nya produkter på båtmässan Sjøen for alle i Oslo, som startar idag. Bland annat visar de flera segelduksnyheter – väskan Monsoon och iPadfodralet iSea i två nya färger.

Wind in Mind AB ställer för första gången ut på Sjøen for alle, Norges största båt- och tillbehörsmässa i Lillestrøm utanför Oslo. Från 22 till 25 mars hittar ni dem och alla deras fräcka segelduksprodukter på avdelningen Sjølyst Marina i Hall E. Färskaste nyheten är väskan Monsoon i segelduk – lätt, praktisk och vattenavvisande. iPadfodralet i Sea, som i höstas kom i färgen svart, visas nu för första gången i blått och rött – snyggt och maritimt.

Wind in Minds design är inspirerad av segel, vind och hav. Öljetter, segelsömmar och tunna tampar blir vackra och funktionella detaljer från hantverk lånat av segelmakare.

– Vi utnyttjar segeldukens stora variationsmöjligheter i vår formgivning. Förutom duken är detaljerna och bearbetningen av materialet viktiga faktorer för produktens utformning, säger Annika Hadenius, industridesigner och en av tre grundare till Wind in Mind.

Väskan Monsoon, volym ca 45 liter, är praktisk som t.ex. weekendbag eller träningsväska. Packa den för helgens segling eller en tur till stranden – passar fint då segelduken den är gjord av tål väta bra. En avtagbar axelrem följer med. Pris: 800 kr.

Fodralet iSea finns nu också i färgerna blå och röd. Tillverkat av hållbar segelduk passar det till både iPad 1 och 2. En gummicord håller iPaden på plats och på utsidan finns ett extra fack. Kantband med segelsömmar blir fina detaljer. iSea iPadfodral har måtten 28 x 20 cm. Pris: 480 kr.

Info: www.windinmind.se