20 mars, 2012

Nytt flaggskepp på gång från Hydrolift

Norska Hydrolift har offentliggjort ritningarna till företagets nya flaggskepp, som är baserat på modellen C-33, som blir en efterföljare till den tuffaste modellen hittills från Hydrolift, C-32 Sun RR med totalt 1 450 hk under motorhuven. Medan förra årets nyhet från Hydrolift, C-32 SUN RR, var försedd med två Ilmormotorer på vardera 725 hk är fokus i den nya modellen bekvämlighet och allt det som gör livet på sjön skönt.

C-33 Cab ska presenteras senare i år som färdig båt. Den har en djup sittbrunn med en stor soffmodul. Föraren har, som alltid i Hydrolift, en bra placering. I C-33 Cab är det en speciell lösning för passagerarna – kallad the Sea Lounge – som ger ett stadigt stöd för alla, vilket kan behövas i dessa båtar som ofta är byggda för mycket höga hastigheter.

Kabinen är modern och rymlig och på samma sätt som många tillverkare av exklusiva bilar erbjuds båten med ett urval av väskor och andra tillbehör som går i samma stil som båten. Ombord finns kojplatser för totalt fem personer och båten är godkänd för sju.

Under soliga dagar kan passagerarna njuta av en fin solsäng och om det blir sämre väder har konstruktören tagit fram en cabriolet som kan fällas undan helt när den inte används.

C-33 Cab har 24 graders V-bottenskrov och är avsedd för singelmontage av motorer och finns med antingen bensin- eller dieselmotorer och sterndrive. Enligt företaget är topphastigheten med det största motorvalet hela 75 knop.

Tekniska specifikationer
Info: www.hydrolift.no