29 februari, 2012

Bahco säkrar verktyg på bryggan och i båten

Nu kan du göra i ordning din båt eller montera Y-bommarna utan att du riskerar tappa dina fina verktyg i sjön. Bahcos nya säkerhetslinor som ingår i en ny serie säkerhetsprodukter är främst tänkta för arbeten på hög höjd men flera produkter passar lika bra på bryggan eller i båten.

Säkerhetslinorna som bildar en länk mellan användaren och verktyget, finns som både flexibla, utdragbara och fasta lösningar. De kraftigaste säkerhetslinorna håller för verktygsvikter upp till tre kilo.

– Våra enklare säkerhetslinor passar utmärkt för arbeten i båthamnar och på bryggor, säger Stephan Widmark, säljbolagschef på SNA Europe [Sweden] AB. Hur många skiftnycklar och hylsnycklar ligger inte och rostar under våra båtbryggor. En uppsättning säkerhetslinor är en bra investering för en båtägare.

Säkerhetslinorna är en av företagets fyra nya säkerhetsprodukter. Övriga är produkter i serien är ryggsäckar, transportsäckar och verktygsbälten. Produkterna används dels för transport av verktyg till arbetsplatsen och dels för att säkra verktygen till användaren under arbetet.