23 februari, 2012

Upplev träning i ny träningskollektion

Det skadar inte att träna upp sig inför årets båtsäsong och försöka putsa bort de sista resterna från julbord och annat gott. Helly Hansens träningskollektionen våren/sommaren 2012 för henne består av alltifrån överdelar som vindjacka, mellanlagertröja, linne och t-shirt till nederdelar som långa och korta tights och shorts. Designteamet som fortsätter utveckla träningskollektionen med tekniska finesser får även denna säsong hjälp av de svenska längdskidåkarna Emil Jönsson och Anna Haag.

Skidåkarna, som även är ett par privat, hjälper Helly Hansens designteam med produktutveckling och ger kontinuerlig input om hur träningskollektionen kan förbättras till atleter som vill träna endast i det bästa.

Alla överdelar är tillverkade i Helly Hansens egna framtagna material Lifa, som transporterar bort fukt och håller kroppen sval under jobbiga träningspass, speciellt kan nämnas New Pace Stripe och Pace Suportive Singlet och långärmade mellanlagertröjan Pace ½ Zip vilken har en dragkedja vid halsen och en ficka placerad i ryggslut.

Den ultralätta jackan Windfoil som följer med även denna säsong kan nu göras om till praktisk väst genom blixtlås vid axlarna. Praktiskt och enkelt när man är ute i spåret och behöver skala av sig plagg.

Tightsen Pace tights och Pace ¾ tights som är tillverkade i spandex har en skön detalj som mesch i knävecken och en strategisk ficka för nycklar placerad baktill.

Träningskollektionen finns i storlekarna XS-XL och färgskalan denna säsong är förutom vitt och svart, rosa och kobolt.

Priser:
New Pace Stripe top 500 SEK
Pace Suportive Singlet 450 SEK
Pace ½ zip 650 SEK
Pace tights 650 SEK
Pace ¾ tights 600 SEK
Windfoil Jacket 1500 SEK