22 februari, 2012

Läs Båtliv i dator och mobil – interaktiv tidning

Idag är det premiär för Båtlivs nya interaktiva upplaga av papperstidningen. Denna version fungerar i dator, mobil och läsplattor oberoende av operativsystem. Ett par dagar innan den tryckta tidningen kommer till alla våra 147 000 prenumeranter i båtklubbarna runt hela Sverige så finns tidningen tillgänglig på nätet. Den nya interaktiva tidningen bjuder på klickbara länkar och många andra möjligheter.

Det är väldigt enkelt att läsa Båtliv som pdf i din dator. Klicka på länken nedan och lägg upp den som bokmärke så har du alltid tillgång til ldet senaste numret av tidningen:

http://www.e-magin.se/v5/viewer/files/viewer_t.aspx?gKey=x1p4q5vb

– Alla kan lätt klicka sig vidare från länkar i artiklar och annonser för att få mer information. Det här funkar även i läsplatta och smartphone, både Android och iPhone/iPad, säger Lars-Åke Redéen, chefredaktör för Båtliv.

Den interaktiva upplagan ger också nya möjligheter för arkivfunktioner. Den som vill kan söka efter äldre nummer på sajten (gäller från och med nummer 1-2012). Den som söker äldre nummer av tidningen får tills vidare gå in på Båtlivs arkivsida på nätet för att ladda hem och läsa äldre nummer:

Info:
https://www.batliv.se/pdftidning.asp