25 januari, 2012

Promarina ökar i Wallhamn

Intresset för vinterförvaring i Wallhamn Marina fortsätter att öka. Under den pågående vintern har Promarina ökat sin kapacitet i marinan lokaler för varm och kallförvaring i Wallhamn.

– Intresset för en bra förvaring med tillgång till alla kringtjänster som båtverkstad, riggverkstad, motorverkstad och båtvård är mycket stort. Vi har fått en ökning med drygt 30% på förvaringar denna vinter, säger Janne Drotz, säljansvarig vid Wallhamn Marina.

Wallhamn marina ligger väl skyddat på Tjörns insida. Hamnen har ett bra läge bara nio naturiska mil till seglingsmetropolen Marstrand, sex nautiska mil till Tjörn runtstarten och har dessutom en fantastisk fin skärgård alldeles inpå knuten. Dessutom är det endast en femton minuters avstickare från E6:an och 40 minuters bilväg från Göteborg.

– En gång räknade jag ut att jag varje sommar tillbringar åtta timmar per dag i, under eller på vattnet. Om jag inte seglar så dyker eller vindsurfar jag. Så har det varit sedan jag var tio år. Wallhamn skiljer sig lite från Promarinas andra hamnar. Vi har bara fasta båtplatser och fokuserar på vinterförvaring och service. Vi tar en ära i att sätta kunden först och att alltid leverera i tid. Kontakten med båtägarna är ledig. Jag känner nästan alla våra kunder vid förnamn, säger platschef Ian Hostetter.