3 januari, 2012

Facelift på Ryds 23 S-line med V8-motor 2012

Inför 2011 gjordes en storsatsning på Ryds 23 båtarna och S-line introducerades. Fokus låg på exklusivitet och bekvämlighet. 2012 uppdateras S-line ytterligare med V8-motor, vilket bland annat ger lägre bränsleförbrukning. Ryds största modeller 23 WA och 23DC genomgick en förändring inför 2011 och S-line skapades på uppmaning av kunder som ville ha lite extra.

– Vi fick indikationer att kundgruppen som leta­de efter en båt i den storleken också ville ha en båt som var mer exklusiv, lite extra utrustad och bekvämare, säger Jonas Lundegård på Ryds.

– Vi bestämde oss därför för att göra S-line versionen av Ryds 23 båtarna.

Durkgolvet byttes till teak, sätena kläddes i Comfort Marin och en extra stor badbrygga och ankarspegel sattes som standard. Instrumenteringen kompletterades med Lowrance nya HDS ljudsystem, integrerat med plottern och en Merc-monitor med ECO-Screen, fenderhållare lades till och skrovfärgen blev grå.

Inför 2012 har det lyxigare alternativet har också försetts med mer muskler och hjärna. Elektroniska motorreglage och fullservostyrning tillsammans med ett Bravo 3 drev ger en säkrare och mer lätthanter­lig manövrering. Kompletterad med en MerCruiser V8, 5,0 EFI på 260 hästkrafter får föraren riktigt mycket båt för pengarna och faktiskt en lägre bränsleförbrukning.

– De här båtarna tillbringar man mycket tid på, det finns sovplats för två, pentry med mera. Då är det extra viktigt att detaljerna är bra och tilltalande. Många kunder köpte mycket tillägg för att göra sina båtar bekväma och personliga.

– Vi försöker lyssna till vad våra kunder efterfrågar – lite mer Ryds.

Info: www.ryds.se