14 december, 2011

Ny mångsidig kabinbåt från Quicksilver

Efter lanseringen av fyra nya Activ-modeller i september vid båtmässan i franska La Rochelle lanserar Quicksilver ytterligare en ny båtmodell. Det är den helt nya Quicksilver Activ 705 Cruiser, som hade premiär vid båtmässan i Paris. Quicksilver Activ 705 Cruiser finns i två olika modeller för utombordsmotorer och drev.

Quicksilver Activ 705 Cruiser har många spännande lösningar, av den första informationen att döma. Det är en sportigt designad båt där innerutrymmena har tagits tillvara på ett riktigt smart sätt. Det gör att båten passar bra för allt från sportiga aktiviteter till fiske och familjeutflykter. Designteamet har lagt extra stor vikt vid att få bra däcksutrymmen, förbundna med en glasdörr som förbindelse mellan salong och akterdäck.

I det främre kabinutrymmet finns plats för två kojer och där finns även en toalett. Båten har en, för sin storlek, stor badplattform som gör det enkelt att komma ner i vattnet.

Särskild vikt har lagts vid att använda miljövänliga lösningar ombord. Fönstren är gjorda av riktigt glas, båten är försedd med LED-belysning i interiören m m. För att tillfredsställa olika behov av utrustning kommer båten att säljas i tre versioner: Cruising Pack, Cruising Deluxe Pack och Electronics Pack.

Tekniska specifikationer: Outboard Sterndrive
Längd ö a: 7.05 m 7.05 m
Längd skrov: 6.8 m 6.8 m
Bredd: 2.48 m 2.48 m
Bottenvinkel: 17 grader 17 grader
Bränsletank: 220 liter 220 liter
Vattentank: 45 liter 45 liter
Hålltank: 32 liter 32 liter
CE-klass: C C
Personer: 8 8
Motoreffekt max: 200 hk 220 hk
Info: www.quicksilver-boats.com